Den svenska sommaren

Kommentarer
Eva säger:

Du beskriver den svensks sommaren så perfekt! Men jag undrar vad thermacell är för något?
Jag kan njuta av regnig dagar men blåst gillar jag inte och vid vår stuga blåser det nästan alltid. Sommaren är faktiskt inte min favoritårstid men det beror på att det är högsäsong på mitt jobb och inte lätt att få ledigt (men jag älskar mitt jobb och mina kollegor). Hösten njuter jag av däremot - och det har jag gjort sen jag var barn.
Ha det fint och njut!
Kram Eva

Svar: Nej blåsväder gillar inte jag heller. Och den här sommaren har vi haft flera ordentligt blåsiga dagar. Lite lätt blåst har jag inget emot det håller borta insekter. Men när det blåser så man inte kan vara ute och saker blåser sönder, nej det gillas inte!
En thermacell är egentligen något som används mot myggor men vi upplever att den fungerar lika bra mot bromsar.
De finns att köpa lite överallt.
Här har du den på granngården :
http://www.granngarden.se/Sortiment/Tr%C3%A4dg%C3%A5rd/Skadedjursbek%C3%A4mpning/Myggor/Myggbortst%C3%B6tare-ThermaCell-Portabel/p/1199761

Förr tyckte jag att hösten var deppig, det kändes som en härlig tid var slut och framför oss har vi en lång eländig vinter.
Nu kan jag njuta även av hösten. Den friska klara luften och känslan av det kommer en lugnare tid. Vintern gillar jag fortfarande inte, men jag vill ändå gärna ha lite snö om det nu ska vara vinter!
Och julen älskar jag ju så det förgyller den annars så mörka årstiden!
Men det är ju ett tag dit! :)
Hoppas du hinner njuta lite av sommaren trots jobb.
Kramar / Maria
Maria

2016-07-15 | 20:58:34
Bloggadress: http://vardagochfint.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: