Hjääälp! Vad är det för objudna gäster vi fått i trädgården??

Kommentarer
Eva säger:

Men snälla du, vilka eländiga små flygare du fått i trädgården! Jag tänkte på vita flygare men jag vet inte hur de ser ut och jag tror de brukar hålla sig i växthusen. Du får säkert svar av någon kunnig här. Tydligen äter de det mesta och det är ju för tråkigt, hoppas de inte blir långvariga.
Ha det fint!
Kram Eva

2016-06-29 | 20:36:01
Bloggadress: http://vardagochfint.blogspot.se
Elisabeth säger:

Hallå Maria! Fy attans vilka otrevliga varelser som invaderat din fina trädgård. Jag har ingen egen trädgård som du vet men kommer ihåg att mina föräldrar som var mycket trädgårdsintresserade pratade om de hemska mjöllössen. Vad jag kommer ihåg så liknande det de dem som du fångat på bild. Tror att det finns många olika arter, de kan se lite olika ut, har googlat på dessa ikväll av ren nyfikenhet.
Hoppas de inte förstör allt för dig!
Vi skördade våra fem jordgubbsplantor i helgen, de som växer i vår häck i Söderköping nästan helt utan jord, konstigt ställe för jordgubbar att växa på. Kan du tänka dig, de blev 1,5 liter och nästa helg kan vi nog plocka en liter till. Söta och goda, smakar lika gott som de jordgubbar jag minns som barn.
Kram till dig!
Elisabeth

Svar: Kålmal var det som var på besök. Och som tur är så var det inte jordgubbarna de var ute efter. Det var krassen de ville äta av så den fick sorgligt nog förpassas till soporna! :(Men jag försöker nästa år igen och hoppas de håller sig borta då!
Hoppas du har det bra och att solen lyser där du är!
Kram / Maria
Maria

2016-06-30 | 00:04:29
Ann säger:

Fy så trist besök du fått! Jag vet inte vad det är, men jag hoppas att de snart flyger sin kos!
Ha en fin dag!
Kram, Ann

Svar: Kålmal var det men nu har de flytt från vår gård. Kanske flyttade de till nån stackars granne! Ha det fint du med Ann!
Kramar
Maria

2016-06-30 | 15:57:19
Bloggadress: http://erikslundsliv.blogspot.se
TantGlad säger:

Men uscha så trist. Hoppas de flyger sin kos.
Ha en fin. Kväll!

2016-06-30 | 17:52:26
Bloggadress: http://tantglad.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: