Mitt favoritrecept. Så enkelt och så gott!

Kommentarer
Eva säger:

Tack för ett lättvindit recept! Ska absolut prova detta. Förr bakade jag allt matbröd men nu går det inte åt så mycket när vi bara är två, så det känns inte lika nödvändigt. Men det finns inget godare än hembakt bröd.
Ha en fin helg!
Kram Eva

Svar: Det här receptet ger rätt så lagomt mycket bröd. Vi är också bara två så det går inte åt så mycket här heller men de är perfekta att ta fram så många man behöver från frysen. Trevlig helg!
Kram
Maria

2016-11-18 | 19:10:32
Bloggadress: http://vardagochfint.blogspot.se
Ann säger:

Så gott det ser ut och lite lätta att göra också! Det ska jag prova minsann. Ett gott bröd är ju fantastiskt, och särskilt när det är hembakat förstås!
Tack för receptet!
Ha en fin dag!
Kram, Ann

2016-11-19 | 11:23:01
Bloggadress: http://erikslundsliv.blogspot.se
TantGlad säger:

Härligt !!! Tack för receptet som jag ska anteckna . Ska prova det. Nåt godare än hembakat finns inte, och jag som du gillar ljusare bröd och rågsiktsbröd är Värkligen super gott.

Ha det fint på den nya veckan.
Kram till dig!

2016-11-20 | 22:36:21
Bloggadress: http://tantglad.bloggo.nu
Elisabeth säger:

Brödet ser farligt gott ut! Måste testas, ser bara ut att vara lite "fööör goda"! Tack för receptet.
Helgen tillbringade jag hos syrran´, mycket prat men även mycket skratt och klockan blev tidig morgon innan vi slog igen våra gröna ögon. Som arbogaölet kommer det efter som man brukar ju säga. Känner mig lite trött idag. Bra val att åka dit, då slapp syrran vara ensam, kändes bra.
Nu är julbordet i Söderköping bokat, på vårt favoritställe. Trevligaste stället sommar som vinter. Kul att syrran vill följa med. Vi hämtar och skjutsar hem henne, lång omväg blir det men vad gör det, hoppas bara väglaget kommer att vara bra. Skickade mail till dig i lördags också.
Grått ute men varmt + 8, skönt att slippa snön tycker jag!
Kram Elisabeth

2016-11-21 | 10:51:57
Anki säger:

Nu blev jag nästan lite full i skratt ... nästan exakt samma recept som jag brukar använda :) Skillnaden är att jag bara har 5 dl vatten och 6 dl vetemjöl (alternativt 4 dl vetemjöl och 2 dl rågsikt)... efter drygt en timmas jäsning häller jag upp den lösa degen i en smord form, låter jäsa ytterligare 30 minuter och gräddar i 200 grader i 15-20 minuter.
Blir också väldigt gott :)
Kram

Svar: Då har du ju ett ännu enklare recept! :) Bara att hälla ut på plåt och sen får den vara kvar där!Det var väldigt lite mjöl så jag förstår att degen måste vara väldigt lös!
Det receptet måste jag absolut testa
Kram
Maria

2016-11-22 | 10:39:51
Bloggadress: http://https://ankistankar.blogspot.se
Karin säger:

Ett verkligt enkelt men gott recept. Har sparat detta när bakinspirationen kommer.
Ha en riktig fin vecka!
Kramar Karin

2016-11-22 | 11:07:44
Bloggadress: http://pixelmojan.se
Rosor och ruiner säger:

mm, ser gott ut och inte verkar det krångligt heller, min melodi alltså! Jag bakar tyvärr sällan matbröd, mina barn är lite kinkiga och så är det ju roligare att baka kakor...;) Men detta skall jag prova, det går ju som sagt att rosta och då funkar det nog på barnen med! Tack för recept!

Kram Gunilla

2016-11-24 | 18:17:20
Bloggadress: http://rosorochruiner.blogspot.se/
Mycket%20annat%20och%20lite%20betong säger:

Ser jättegott ut men jag väntar tills någon (dottern) kommer hit och bakar...

Kram Agneta

2016-11-28 | 17:18:20
Bloggadress: http://blandadbetong.blogspot.se
Tezz%2525252520p%25252525E5%2525252520S/Y%2525252520Andromeda säger:

Nu blev jag riktigt inspirerad att baka. Har en riktigt bra ugn också där jag bor nu. Ska nog baka något glutenfritt matbröd idag.
Kram

2016-12-08 | 09:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: