Någon har fyllt år idag!

Kommentarer
Eva säger:

Grattis till din dotter, åren går och det dyker upp vissa minnen vid speciell tillfällen. På lördag fyller min dotter 33 år, hon är mitt minsta barn och mamma till två.
Förstår att ni inte trivdes i huset med full insyn, det skulle inte jag heller göra, jag vill vara privat när jag är hemma, på jobbet är det annorlunda eftersom jag har kundkontakt.
Våren är här! Ha det fint!
Kram Eva

2017-03-12 | 19:09:34
Bloggadress: http://vardagochfint.blogspot.se
Elisabeth säger:

Grattis till dottern men naturligtvis även till dig Maria.
Dagarna går fort och när man ser barn och barnbarn inser man att man är mer än medelålders - eller vad ska man säga. Det sägs att var ålder har sin tjusning och lite kanske ligger det, ibland bara lite svårt att ta in vissa dagar.
Medelålders hm.....

Bo i ett hus med insyn - nej fy sjutton. Tur att du/ni till slut hamnade i huset där ni nu har det så trivsamt. Snart stundar våren och ljusare tider och då har du allt där eller i alla fall det mesta, friheten, lugnet mm.

Solen skiner och vårblommorna har kommit fram här hos oss, våren är på ingång, skönt. Lite minne av vintern finns än, dvs en och annan liten smutsig snöhög finns kvar.

Kram Elisabeth

2017-03-13 | 10:38:31
Ljusletaren säger:

Vad jag har saknat dina inlägg. Säkert mitt fel men nu hittade jag igen dig :-)
Hur mår du nu?
Så otroligt söt dotter och vad hår? Det hade jag också när jag föddes *ler*
Tur att ni flyttade så att ni får trivas.
Här i byn där vi bor så kan jag inte gå naken genom huset för då kanske någon granne ser det. Där vi har torpet kan jag göra det *ler* Inte för att jag går naken ofta men när man ska leta en jumper eller så ... så är det skönt att slippa skyla sig. Gamla tomter var tomter med ingen insyn *bra*
Ha det/ kram <3

2017-03-17 | 12:19:37
Bloggadress: http://morgonblogg.wordpress.com
Karin säger:

Vår äldsta dotter fyller 46 i år, och då går hon mot 50!!! Då kan man tro att jag är lastgammal, men jag känner mig ofta som 16, eller minns hur jag tänkte när jag var 16.
Kramar Karin

2017-03-18 | 21:30:00
Bloggadress: http://pixelmojan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: