Sommar sommar sommar

Kommentarer
Birgitta säger:

I förrgår satte jag mig i solen på bänken i vår odlingsdel och bara njöt.....det gör jag alldeles för sällan. Jag sådde sent och grödorna vill inte riktigt sätta fart och växa eftersom jag inte kunnat gödsla och vattna i den omfattning som behövts, men jag kunde ändå sitta där i lugn och ro och känna den där friden inombords. Tänkte då på att den känslan faktiskt inte enbart handlar om att det är perfekt ordning runt omkring mig utifrån sett......utan också om att det är perfekt balans inombords oberoende av hur det ser ut utanför :-)
Ditt växthus är sååååå charmigt och du får njuta av jordgubbarna!
Allt gott till er!
Kram
Birgitta

2018-07-07 | 11:28:32
Bloggadress: http://vithortensia.blogspot.se
Rost%25252520och%25252520r%252525E4disor säger:

Man får låta kroppen bestämma hur mycket som ska göras i trädgården när det är jäkligt och glädja sig ändå.
God bättring
/Anette

2018-07-08 | 07:05:18
Bloggadress: http://www.rostochradisor.blogspot.se
Skorpan säger:

Så glad jag blir när jag läser att Du tillåter Dig att bara vara och njuta i sommar, det är något jag tvingats lära mig efter en lång och tråkig utbrändhet. Att känna tacksamhet av att bara få sitta i solen, se en fjäril fladdra förbi och insupa doften av sommar. Livskvalitet:)
Allt gott till dig!

2018-07-08 | 17:46:30
Erik N. säger:

Tufft med titanplattan som inte fungerar som väntat. Vill ogärna utföra kirurgi själv, också! Utan litar ju på de avlönade.
Fin blomsterprakt bjuder du på, trots allas noterade torka i sommar. Här har vi på svenskt vis klippt gräset alldeles för kort, innan vi blev varse hur utdragen värme vi verkar få? Låter det vara så, men vattnar våra uppskattade vinbär istället! C-vitaminer man inte vill vara utan.
Positivt är att målnings-arbeten blir gjorda ute i år! Var inte att tänka på i fjol.

2018-07-10 | 12:56:58
Bloggadress: http://https://nystartvid40.blogspot.com/
Rosor och ruiner säger:

Vad tråkigt med din hand, och din rygg, hoppas det löser sig till slut så du får din kraft tillbaka och slipper ha ont! Värk är så nedbrytande,,, men du verkar kunna njuta ändå av den här ljuva (men ack så torra) sommaren! Sommar ja, den har varit lång nu, och än har vi en del kvar! Den signaturmelodin är verkligen sommar för mig med!

Kram Gunilla

2018-07-15 | 11:37:04
Bloggadress: http://rosorochruiner.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: