Coronabageriet och sommarens planer

Kommentarer
Vit Hortensia säger:

Så tråkigt hela den här resan med din hand! När det gäller sjukvården hoppas jag hela tiden att vi ska hålla oss friska.....på alla sätt. Vet inte hur det ska bli fram över med allt som får stå tillbaka för covid-19 viruset!
Oj vilken vacker hibiskus du har!.....och Corona brödbacken var ju lite rolig :-) Klart att man inte har tänkt på Corona på det sättet förrän det blev som det nu är. Corona har ju onekligen fått en lite annan betydelse än tidigare.
Vi planerar ingenting annat för vår sommar än att fortsätta med alla projekt här hemma, och på vår Dalagård. Dit har vi en bilresa på en dryg timme så det ska väl vara ok för folkhälsomyndigheternas rekommendationer.
Även om det kan kännas tråkigt med alla begränsningar är jag ändå tacksam för vårt hus, trädgården, min make och att vi har våra barn i närheten. Sen får man ta en dag i taget och göra det bästa av den.
Kram till dig!
Birgitta

Svar: Ja man vill inte besöka sjukvården mer än nödvändigt just nu.Vi har garderat oss med en massa första hjälpen saker så att vi kan sköta det mesta själva.
Sen är det bara att hålla tummarna att vi håller oss friska, inte bara från Corona.

Ni har ju så otroligt mysigt hem och ni har jobbat på så bra för att få det så fint!
Glöm inte att vila lite också fina du!

Ja det finns mycket att vara tacksam över! Så länge som ingen i vår närhet drabbas allvarligt är allt annat som begränsningar och så, en bagatell!

Ta hand om dig vännen!
Kram
Maria i huset mellan skogen och sjön

2020-05-28 | 09:55:39
Bloggadress: http://vithortensia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: