Veganska saffransbiscotti

Kommentarer
Erikslundsliv säger:

Så bra att du kunde göra om receptet så det passar till alla dina gäster! Saffransskorpor är ju så gott så de har en rykande åtgång här hos oss. Snart dags att baka fler!
Trevlig helg!
Kram, Ann

2015-12-10 | 18:18:32
Bloggadress: http://erikslundsliv.blogspot.com
Eva säger:

Ännu ett bra recept och så bra tips du skriver! Nu blir det definitivt saffransskorpor bakade innan jul. Och jag har en perfekt glasburk att förvara dem i.
Tack för recept och ha det fint!
Kram Eva

2015-12-10 | 19:24:05
Bloggadress: http://vardagochfint.blogspot.com
Helena säger:

Så glad de kommer att bli att få veganska saffransskorpor. Det både låter och ser gott ut. Ha en fin luciahelg, Kram

2015-12-10 | 21:30:18
Bloggadress: http://sciencehelena.blogspot.se/
Helena säger:

Jo, apelsinlyktan i inlägg brann ca två timmar. :-)

2015-12-10 | 21:46:10
Bloggadress: http://sciencehelena.blogspot.se/
Marie i Skrifvarstugan säger:

Tack för att du delade med dig av receptet på saffransskorpor. Både ser gott ut och smakar säkert gott. Det ska jag absolut pröva att göra innan jul.
Önskar dig en fin luciahelg !

Svar: Hej Marie!Hoppas dina saffransbiscotti eller saffransskorpor som de också heter blev bra! Jag fick faktiskt baka en omgång till innan jul! De hade en otrolig förmåga att försvinna från burken i en rasande fart! :)
Maria

2015-12-11 | 18:55:12
Bloggadress: http://www.mariettsfoto.blogspot.com
Carina säger:

hej!
Är det någon som bakat dessa med glutenfri mjöl och lyckats bra? Tips på mjölsort och mängd?
Hälsningar
Carina

2023-12-17 | 12:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: