Många besökare!

Kommentarer
Vallmo säger:

Trevligt med ett nytt inägg från dig! Är det el- eller solcellslampor du har i växthustaket? Jättefint var det hur som helst..

Även jag väntar och hoppas på regn här i Umeå idag. Var till och med ut och ställde undan lite trädgårdsmöbler klockan halv sju. Åskan mullrar så smått och det är mulet och mörkt men hittills bara några droppar regn. Mina två trädgårdar och jag skulle njuta av ett sommarregn som varade hela dagen. Ha det bra i högsommaren! Kram!

Svar: Förlåt ett sent svar! Jag tillbringar så mycket tid ute så det blir lite bloggtid.Men vi har snart flera månader då vi är inomhus och då blir allt annorlunda.

Vad glad jag blir när du uppskattar ett nytt inlägg! Tack!
Vi har en slinga som går på el och med timer så den lyser de tid vi vill.
Vi har faktiskt även en färgad solcellsslinga men den verkar ha gjort sitt.
Solcellslampor är toppen och såna har vi många av på gården. Men här uppe där vi har mörkt så kort tid under sommaren så de gör sig bäst på hösten.

Så du har två trädgårdar! Det var inte illa!
Åskan gick hårt j Umeå för ett tag sedan, kanske var det den dagen du skrev här.

Vi fick några droppar regn i dag men oj vad mycket mera vi skulle haft!
Men de kommande dagarna verkar det komma lite mera. Hoppas!

Ha det så bra du med vännen!
Kram
Maria i huset mellan skogen och sjön

2018-07-22 | 07:37:40
Birgitta säger:

Det är verkligen varmt och idag ville jag inte sticka näsan utanför dörren. Orkade inte med solgasset utan röjde istället gästrummet och städade ordentligt där. Det har inte blivit gjort sedan vi började med hallrenoveringen för efter det har vi prioriterat renovering utomhus, men idag tog jag solpaus och valde att vara inne :-)
Många fjärilar har vi också.....även såna som råkar flyga in och som vi varsamt får visa vägen ut igen, men någon sån liten harpalt har vi inte runt våra knutar fast mamma och pappa hare äter klöver i hagen alldeles intill vårt hus.
Nu börjar solen dala i väster och det är dags att gå en runda med vattenkannan. Detta eviga vattnande!....skulle vara jätteglad om vädergudarna kunde hjälpa till lite med det emellanåt!
Så fint det lyser i ert växthus och så roligt att ni fått kärt besök :-)
Sommarkram!

2018-07-22 | 20:05:59
Bloggadress: http://vithortensia.blogspot.se
MirandaMaräng säger:

Så härligt du verkar bo med så mycket djur omkring! Så bra att du ställer ut vatten. . . det är många djur som behöver det i dessa tider!
Här fick vi faktiskt en efterlängtad åskskur i helgen. . . men efter en stund syntes det inte att det hade regnat. . .det behövs åtskilligt mer! Då hade det inte regnat på över 4 veckor och var/är knastertorrt!!!
Solen orkar man inte med längre. . . den får gärna dra sig tillbaks efter att ha lyst intensivt i 3 mån!!! Men den här veckan har det blivit ÄNNU varmare!!! Puuuuu. . . .:-(
Ha det så bra i värmen!
Kram

2018-07-24 | 17:55:27
Bloggadress: http://mirandamarang.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: